Oud Nieuws 4 mei 1953

Zuilense jubileumbeurs uitstekend geslaagd

De Zuilense Jubileumbeurs, georganiseerd ter gelegenheid van het eerste lustrum der ZHV, is uitstekend geslaagd.

Het aantal bezoekers, kinderen niet medegerekend, heeft verre de 5000 overtroffen, een getal dat bij vorige beurzen nog nimmer is bereikt. Ook de exploitanten zijn zeer tevreden en hebben over het algemeen goede zaken gedaan. Het bezoek aan de Showtent heeft de verwachtingen overtroffen.

Zaterdagavond traden daar weer een aantal Zuilense amateurs voor het voetlicht, o.a. The Ocklohoma Kids, de Gebr. Dirks (zang), Annie Kissing, eveneens zang, de kunstfluiter Vreeswijk, terwijl de heer Wiekenkamp en mej. Annie v.d. Bilt diverse piano-soli ten beste gaven. De wedstrijd in het imiteren van Doris Day ging niet door.

Velen, die de beurs hebben bezocht, konden Zaterdag nog een verrassing in ontvangst nemen, want op de nummers, aangebracht op de toegangsbewijzen, werden een aantal fraaie prijzen toegekend.

Het bestuur van de ZHV en de regelings-commissie, bestaande uit de heren P. de Jong, I. Groenberg en W. Röben, mogen met voldoening op haar arbeid terugzien.

 

Fotobijschrift: De heer Snel, van de ‘melkinrichting’ in de De Savornin Lohmanstraat deed ook mee aan een beurs in het Pastoor Schiltehuis die georganiseerd werd door de Zuilense Handels Vereniging. Mevrouw Snel staat u vrolijk toe te lachen. Het zal toch nog een heel werk geweest zijn die toren zo mooi op te bouwen. (kan zomaar zijn dat deze foto van een andere datum is, we houden ons aanbevolen!

 

Facebook reacties

Eén gedachte over “Oud Nieuws 4 mei 1953

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *