Reserveer uw bezoek

Een bezoek aan het Museum van Zuilen is gratis. U heeft echter wel een reservering nodig. Zo voorkomen we dat het te druk wordt en u niet genoeg afstand kunt houden ten opzichte van andere bezoekers.

Heeft uw klachten op de dag dat u het museum gaat bezoeken? Blijf dan thuis. U kunt uw bezoek annuleren door te reageren op de bevestigingsmail of te bellen naar 06 20565655.

U kunt zich hieronder aanmelden voor een bezoek. Na het reserveren van een tijdstip zult u een bevestigingsmail ontvangen. Als het niet lukt een bepaald tijdslot te boeken, komt dat waarschijnlijk omdat het maximum aantal bezoekers voor dat tijdstip bereikt is. Probeer een ander/later tijdstip. Vooral op zaterdagen is het handig als u uw aankomst telefonisch meldt. U wordt dan opgehaald bij de ingang van de Werkspoorfabriek, Schaverijstraat 13.

Omdat we in een bedrijfsverzamelgebouw zitten, is de toegangsdeur (vooral in het weekend) gesloten. Als u zich heeft aangemeld, houden we rekening met uw komst. Mocht er niemand bij de ingang aanwezig zijn, bel dan alstublieft even: 06 20565655. 

Dit nummer kunt u ook gebruiken als u liever telefonisch reserveert.

(I): Opent de planner niet, scrol dan naar beneden en klik op de link “Reserveer uw bezoek”.

Ziet u de reserveringsmodule niet, klik dan op de volgende link:
Reserveer uw bezoek

NB Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen voor zaken die te maken hebben met uw bezoek.

Facebook reacties