Reserveer uw bezoek

Een bezoek aan het Museum van Zuilen is gratis. U heeft echter wel een reservering nodig. Zo voorkomen we dat het te druk wordt en kunnen we ervoor zorgen dat er iemand aanwezig is om u te begeleiden.

De boekingsmodule doet het op dit moment helaas even niet. U kunt zich aanmelden voor een bezoek door een mail te sturen naar info@museumvanzuilen.nl. Vermeld hierin de datum en het tijdstip waarop u graag wilt langskomen en met hoeveel personen u komt. Er zal dan zo snel mogelijk contact via de mail met u worden opgenomen om de afspraak te bevestigen.

LET OP: de openingstijden van het Museum van Zuilen zijn:

Woensdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
Donderdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

U kunt alleen binnen deze tijden een reservering maken.

Na het reserveren van een tijdstip zult u een bevestigingsmail ontvangen, zodra een van onze medewerkers de mail heeft gelezen en het tijdstip heeft gecontroleerd. Aangezien we met vrijwilligers werken, kan dit tot 24 uur duren.

Als u op zaterdag het museum bezoekt, is het handig om bij aankomst even te bellen naar 06 20565655. U wordt dan opgehaald bij de ingang van de Werkspoorfabriek, Schaverijstraat 13. Omdat we in een bedrijfsverzamelgebouw zitten, is de toegangsdeur (vooral in het weekend) gesloten. Als u zich heeft aangemeld, houden we rekening met uw komst. Mocht er niemand bij de ingang aanwezig zijn, bel dan alstublieft even: 06 20565655. 

Dit nummer kunt u ook gebruiken als u liever telefonisch reserveert.

Hier is de ingang van het Museum van Zuilen.

U kunt uw bezoek annuleren door te reageren op de bevestigingsmail of te bellen naar 06 20565655.

NB Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen voor zaken die te maken hebben met uw bezoek.

Facebook reacties