Oud Nieuws 22 augustus 1951

Met de buurtvereniging op stap

De ruim 200 kinderen van de vereniging “Mariendaals Belang”, die gisteren met een drietal autobussen een vacantie-uitstapje naar Amersfoort en Leusden hebben gemaakt, hebben zich uitstekend vermaakt. Het weer was uitstekend, en het aantal versnaperingen talrijk.

Ook 180 kinderen van de Buurtvereniging ’t Zand hebben gisteren een prettig uitstapje gemaakt naar de Crailose bossen en heide. Zij hebben zich goed geamuseerd. Aan verrassingen en versnaperingen ontbrak het ook hier niet. En toen zij des avonds in de Weth. Plompstraat terugkeerden, wachtte nog de verrassing, dat het Zuilense Fanfarecorps hen met muziek begroette en met hen een rondgang door de wijk maakte.

Fotobijschrift: De buurtvereniging Mariëndaals Belang maakte zijn jaarlijkse uitstapje ook in 1952 (van 1951 heb ik geen foto) In dat jaar ging de rit naar de Anna-Hoeve. Op dit terras zitten een aantal leden te genieten van hun kopje koffie. Geheel rechts staat mevrouw A. Drijver. De enige man die zijn colbert nog netjes dichtgeknoopt heeft is de heer van der Horst. Voor hem zit de vrouw van aannemer Stolker, Dora. Naast de heer van der Horst staat rechts de heer Moens.

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *