Oud Nieuws 1 september 1953

 

TOERRIT ZUILENSE MOTORCLUB

A.s. Zondag, 6 September, organiseert de Zuilense Motorclub (ZMC) een toerrit in clubverband naar Zundert (N.B.) voor het bezichtigen van het bloemencorso aldaar. Gestart wordt om 9 uur vanaf de Zuilense Motorhandel, Amsterdamsestraatweg 803 te Zuilen.

Fotobijschrift: Medio april 1999 kwam de zoon van de heer Pasman in de winkel met een stapel prachtige foto’s. Het was op dat moment erg druk. Pasman gaf de foto’s maar af en zei erbij: ‘Ik weet alle verhalen erbij, die vertel ik je als ik de foto’s kom halen’. Na een jaar belde hij me: druk, druk, geef ze even af bij mijn moeder. Dat deed ik, met van iedere foto een fotokopie, zodat hij per foto de relevante gegevens erbij kon schrijven. De foto is zo leuk dat ik hem niet langer aan de verzameling wil onttrekken. Dus vandaar… met weinig tekst (ahum) ‘De Zuilense Motorhandel’.

In 2003 kwam de reactie van de heer van de Bos op deze foto: ‘In het midden, met donker haar (in werkelijkheid vuurrood) staat de heer Luca. Hij was compagnon met een van de drie broers van het transportbedrijf Van der Wal. Uiterst rechts staat Henk van de Brom. De poort rechts op de foto gaf toegang tot het bedrijfsterrein van Van der Wal.’

 

 

 

 

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *