Humphrey Mijnals van Elinkwijk in het Nederlands Elftal.

Natuurlijk waren de supporters van Elinkwijk supertrots op hun held: Humphrey Mijnals! Dat was de reden dat de leden van de supportersvereniging een bezoek brachten aan het Olympisch Stadion. Hierover lezen we in de krant het Utrechts Nieuwsblad van 21 maart 1960.

Supporters Elinkwijk naar Amsterdam

In verband met de verkiezing van Humphrey Mijnals in het voorlopig Nederlands elftal organiseert de Supporters Vereniging Elinkwijk woensdagavond een trip met touringcars naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vertrek woensdagavond om 18.45 uur vanaf de De Lessepsstraat. Leden en ook niet leden van de SVE kunnen zich voor deze reis vanavond opgeven in het SEB-gebouw aan de Wattlaan en tevens dinsdag tot 9 uur ’s avonds bij H. Hubers, J.V. Lodensteinstraat 2. Toegangskaarten eveneens verkrijgbaar.ElinkwijkIn 1960 heeft Esso Nederland kleurenfoto’s verspreid van alle voetbalelftallen uit de eredivisie, 1e Divisie A en 1e Divisie B.

Facebook reacties

Eén gedachte over “Humphrey Mijnals van Elinkwijk in het Nederlands Elftal.

  1. Als oprichter van de Humprhey Mijnals fanclub heb ik het museum van Zuilen enkele krantenknipsels gegegeven van Humphrey omdat heer Scharrenburg een hoekje wilde inrichten voor deze beroemste voetballer van Elinkwijk. Is dit nog gebeurd? Zoja, dan kom ik graag edd eens kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *