Drones boven Zuilen!?


Zuilenezen en Zuilenaren die aan het einde van de middag niet naar de Tour kijken maar naar boven hebben komende week kans dat ze een drone zien vliegen. Het Museum van Zuilen is bezig met de tentoonstelling Bouwen voor de Buurt, die in het najaar geopend wordt. De tentoonstelling gaat over de ontwikkeling van Zuilen van dorpje tot grote stadswijk en de rol die woningcorporaties gespeeld hebben bij de bouw van betaalbare woningen.

We laten straks de wijkjes niet alleen vanaf de straat, maar ook van bovenaf zien. De opnames worden gemaakt door Ungraded (Ungraded | Drone productions), een bedrijf uit de Werkspoorfabriek waar we zelf ook gevestigd zijn. De voorlopige planning van de opnamedata is maandag 8, dinsdag 16 en woensdag 17 juli, tussen 17-21 uur. Afhankelijk van het weer kan dat nog veranderen.

De opnames worden zodanig gemaakt dat de privacy van bewoners gerespecteerd wordt. Mocht u desondanks bezwaar hebben, spreek ons dan even aan. Bij de drone opnames fietst er altijd iemand van het museum mee, we houden natuurlijk rekening met dit soort verzoeken!

Bij de foto: Niet de Tour de France maar de Ronde van Zuilen over de Burgemeester van Tuyllkade.

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *