Voetbalvereniging ‘Elinkwijk’ 100 jaar!

Dit jaar bestaat de voetbalvereniging ‘Elinkwijk’ 100 jaar. Hoogste tijd voor een mooi bericht over de club. Dit schreef de redactie van het Utrechts Nieuwsblad op 10 juni 1958:

Met Elinkwijk naar Hengelo

Zondag a.s. organiseert de supportersvereniging „Elinkwijk”, in samenwerking met de voetbalvereniging Elinkwijk en de supportersvereniging „F.C. Elinkwijk” een trip met touringcars naar Hengelo om de leden dezer verenigingen in de gelegenheid te stellen aldaar de wedstrijd Elinkwijk-GVAV bij te wonen.

Deze touringcars vertrekken zondag a.s. om 10.30 uur vanaf De Lessepsstraat (Utrecht-noord ) en om 10.45 uur vanaf het Leidseveer.

Ook niet-leden van één der bovenstaande verenigingen kunnen aan deze reis deelnemen, verenigingen ontvangen van hun secretariaat bericht omtrent de wijze van opgeven.

De leden van beide supporters-„Elinkwijk” kunnen zich morgen (woensdag)avond van 21.00 tot 22.00 uur op het Elinkwijk-terrein opgeven voor deelneming.

Zij, die geen lid zijn van een der drie genoemde verenigingen, kunnen zich vanaf heden tot u i t e r l ij k vrijdagavond a.s. opgeven bij: kapsalon „Corry” Jodocus van Lodensteinstraat 2 en sigarenmagazijn „Van ouds ’t Vosje”, Nobelstraat 17.

elinkwijk

In 1960 heeft Esso Nederland kleurenfoto’s verspreid van alle voetbalelftallen uit de eredivisie, 1e Divisie A en 1e Divisie B.

 

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *