10 december StraatReünie voor de Adelboldstraat

Dat wordt dan voor dit jaar de laatste, maar zet het vast in uw agenda: zondag 10 december 2023 houden we in het Museum van Zuilen de StraatReünie voor de huidige  én oud-bewoners van de Adelboldstraat.

De Toko van J. Groot op de hoek Bisschopsplein/Adelboldstraat. De man in de witte jas is vermoedelijk de heer Groot. Naast hem staat mevrouw Van de Kaai, dan volgen er twee onbekende namen voordat we bij de laatste dame aankomen, dat is mevrouw Moor. De kinderen die we van links naar rechts zien zijn: Joop Moor, Lies van de Kaai en Lieda Moor.

De StraatReünie begint zoals tot nu tie gebruikelijk om 14:00 uur. Om 15:00 uur een kleine lezing over het ontstaan van Zuilen en de Adelboldstraat in het bijzonder. (Met foto’s natuurlijk!) Om 17 uur sluiten we af.

De toegang is gratis! Voor de organisatie is het handig als u zich even opgeeft: telefoon 06 20565655 of via de mail: info@museumvanzuilen.nl

Het Museum van Zuilen is gevestigd in de Werkspoorfabriek op de eerste etage, een lift is aanwezig. Het adres is: Schaverijstraat 13 Utrecht-Zuilen.

WELKOM

 

 

 

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *