Vrijwilligers gezocht voor De Werkspoor Smokkelaar escape room

Word vrijwilliger bij De Werkspoor Smokkelaar escape room in het Museum van Zuilen

Het Museum van Zuilen is op zoek naar enthousiaste acteurs, verhalenvertellers of entertainers die als vrijwilliger onze bezoekers een onvergetelijke ervaring willen bieden in onze nieuw te openen escape room: De Werkspoor Smokkelaar.

Teaser vrijwilliger escape room Werkspoor Smokkelaar - Werkspoor stofjas

De functie

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, leiden en opruimen van de escape room. Je ontvangt bezoekers, geeft uitleg over de escape room en vervult tijdens het spel de rol van bewaker of schoonmaker als onderdeel van De Werkspoor Smokkelaar. Na afloop praat je na met de bezoekers en zorg je dat het museum weer klaar is voor de volgende bezoekers. Kortom, jij zorgt ervoor dat de bezoekers een geslaagde middag of avond hebben beleefd.

Teaser vrijwilliger escape room Werkspoor Smokkelaar - bewaker met stofjas en pet

Wie zoeken wij?

We zoeken vooral mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Zuilen of industrieel erfgoed en die houden van het spelen van een spel. Enig acteertalent of interesse daarin komen zeker van pas. Acteurs, verhalenvertellers of entertainers zijn van harte welkom! Natuurlijk ben je sociaalvaardig, kun je zelfstandig werken en ben je oplossingsgericht.

Teaser vrijwilliger escape room Werkspoor Smokkelaar - bewaker leest Werkspoor courant voor kluisjes

Training

We zorgen ervoor dat je een training krijgt, zodat je goed voorbereid aan je rol kan beginnen. Bovendien leer je de ins en outs over Zuilen kennen. Samen met de andere vrijwilligers zorg je ervoor dat de geschiedenis van Zuilen levend blijft en ook via De Werkspoor Smokkelaar wordt verteld.

Teaser vrijwilliger escape room Werkspoor Smokkelaar - oude stofjas en pet bewaker

Beschikbaarheid

De exacte tijden voor de openingsuren van De Werkspoor Smokkelaar zijn nog niet helemaal bekend. Voorlopig is dit op de donderdagavond, vrijdagavond en zondagmiddag. Kan je niet op deze tijden, aarzel dan niet om ook contact op te nemen, mogelijk dat we ook op andere tijden de escape room aanbieden. Het idee is dat je minstens 1 keer per maand een game begeleidt.

Word jij onze nieuwe tijdmeester? Teaser escape room met bewaker Werkspoor

Contact

Ben je fan van ons museum, maar heb je andere kwaliteiten dan die van escape room begeleider? Laat het ons weten! We gaan dan samen met je op zoek naar een passende functie, zoals: het voorbereiden en inrichten van tentoonstellingen, interviewen voor Sprekende Geschiedenis of het ontvangen van bezoekers als museumgids. Er is van alles mogelijk: laat jouw kwaliteit horen! Stuur een mail naar vrijwilligers@museumvanzuilen.nl.

Het Museum van Zuilen is voor regulier bezoek open van woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *