StraatReünies op herhaling

De heer van Ling van de Daalseweg 100 staat wel erg trots op deze foto. Maar, dat mag ook wel, hij maakt hier zijn bijnaam waar: de Bokkenboer. Voor de deur van de woning ging de hele familie op de kiek, zelfs de bok lijkt er trots op om zo’n mooie bokkenwagen te mogen trekken.

Daalsesweg Edisonstraat

De familie Van Ling met de bokkenwagen

VANAF 1 SEPTEMBER 2012 WORDEN DE STRAATREUNIES HERHAALD!
De volgende OUDE StraatReünie: Daalseweg/Edisonstraat 1 september 2012
Vanaf 1 september gaan we op herhaling met de StraatReünie
Nu al? Lang niet alle straten zijn aan bod geweest! Dat klopt. We gaan ook ‘gewoon’ door met het organiseren van de StraatReünies op de eerste zondag van de maand. Het is echter gebleken dat er met regelmaat mensen een StraatReünie van ‘hun’ straat gemist hebben. Voor hen heeft een van de medewerkers van het Museum van Zuilen iets nieuws bedacht: we gaan de zaterdag die vooraf gaat aan de nieuwe StraatReünie een oude straat herhalen. Zo krijgen de mensen die de eerste keer gemist hebben, niet mochten, niet konden, of het heel erg leuk gevonden hebben, een extra kans!

We hanteren dezelfde volgorde en dus gaan we weer van start met de Daalseweg. Het wordt een test. De resterende maanden van dit jaar gaan we kijken of het idee aanslaat. Dan is dus iedere zaterdag voorafgaand aan de eerste zondag van de maand een oude StraatReünie op herhaling. De tijden en locatie blijven hetzelfde. Vooral de eerste StraatReünies verbeteren sterk: de presentatie met dia’s was toen nog op een televisiescherm, maar door de sponsoring van de Rabobank kunnen we de beelden nu op een groot scherm tonen.

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *