Deel VI – Werkspoor Utrecht-Zuilen, deel II

(24 oktober 2008)

U heeft er natuurlijk lang naar uit moeten kijken, maar nu is het eindelijk weer zover: het volgende boek komt uit;

 

Werkspoor Utrecht-Zuilen, deel II

Na het boek over de treinen en de bussen, gaat dit boek over de bouw van bruggen, montagewerken, zowel in Nederland als in het buitenland. Maar ook over de vrachtauto’s, het vliegtuig (en de vliegtuigonderdelen), de boten en bussen die bij Werkspoor-Utrecht gebouwd werden.

Het is een boek op hetzelfde kloeke formaat als zijn voorgangers; A-4, met weer ongeveer 200 foto’s. Ook het aantal pagina’s is vrijwel hetzelfde als die van het eerste deel: 260. Dan zal er aan de prijs ook niets veranderd zijn? Klopt! Het tweede Werkspoor-boek kost net als zijn voorganger ook € 25,-.

De verkoop gaat van start op de 28ste oktober, een dag na de officiële uitreiking van het eerste exemplaar aan de Utrechtse wethouder die Zuilen in haar portefeuille heeft, mevrouw R. den Besten.

Speciaal voor de verkoop van het boek gaat de winkel dinsdag 28 oktober open.

Kunt u niet komen en wilt u het boek toegestuurd krijgen? Ook dat kan. Omdat het echter “belpost” is, zijn de verzendkosten € 7,- per zending. U kunt het geld (aantal boeken maal € 25,- plus € 7,- verzendkosten) overmaken op giro 3173123 ten name van W. van Scharenburg, Utrecht. U krijgt het/de boek(en) dan zo snel mogelijk toegestuurd.

Bekijk alvast een voorproefje.

Graag tot ziens en met de hartelijke groeten uit Zuilen, het schone dorpje aan de Vecht.

W. van Scharenburg

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *