Best bekeken Facebookberichten XI

Op Facebook plaatsen we zo mogelijk dagelijks een oud krantenknipsel of bericht uit een dagboek. Zo’n bericht noemen we ‘Oud Nieuws’ en is gerelateerd aan de datum. Omdat niet iedereen ‘op facebook’ wil, zetten we de vier meest bekeken foto’s als blog op deze site. Dit zijn de meest bekeken foto’s in april 2013.

4. Op de vierde plaats eindigde deze maand het bericht van 30 april. We hebben de actualiteit van het moment aangegrepen om de Prinses Beatrixlaan onder de aandacht te brengen:

Beatrixlaan

Vooruitstrevend als altijd: Zuilen heeft nu al een Prinses Beatrixlaan3.

3. Op de derde plaats kwam een videostukje met een Willem Alexander die op 26 april zijn koningsmantel kwam halen bij Deco-Kado-Enzo (de winkel op de Amsterdamsestraatweg van de heer en mevrouw Gresnigt):

Tot nu toe, is het weer een belangrijke dag voor Zuilen vandaag: Vanmorgen vroeg kwam ‘Prins W.A.’ zijn koningsmantel afhalen bij Gresnigt op de Amsterdamsestraatweg, natuurlijk gereden door D. Meijers van het gelijknamige verhuurbedrijf voor Rolls Royces!

2. Het bericht dat op de tweede plaats eindigde was een foto van een bij Werkspoor gebouwde autobus dat we 20 april op facebook plaatsten. Hiernaar hebben 765 mensen gekeken:

Werkspoor

Bus die Werkspoor bouwde voor de Gemeente Utrecht (G.E.B.R.U.)

Uit de folder van Werkspoor Utrecht: ‘Autobus geleverd aan Gemeente Trambedrijf te Utrecht en Gemeente Trambedrijf te Groningen. Aantal zitplaatsen 25 + chauffeur.’ Met dat mooie weer krijg je zin om eropuit te gaan…

1. Deze maand een nieuw record gebroken. De foto uit de beginperiode van Uurwerkboetiek Wim en Toos kwam op de eerste plaats: meer dan 1200 kijkers keken sinds 19 april naar dit plaatje:

Wim en Toos

Uurwerkboetiek Wim & Toos

Het is vandaag op de kop af 36 jaar geleden dat Toos en ik onze Uurwerkboetiek Wim & Toos openden aan de Amsterdamsestraatweg, waar we dus nu het Museum van Zuilen vinden.

 

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *