Gastenboek

Wij zijn benieuwd naar uw reactie. Vond u het leuk, minder leuk? Laat het ons weten, zodat wij ervan kunnen leren.
Berichten zonder duidelijke afzender zijn wij genoodzaakt te verwijderen.

Overigens, zoekt u iemand uit Zuilen? Plaats dan uw oproep op de WieKent…?-pagina

Wilt u informatie over Zuilen of reageren op onze site, gebruik dan dit gastenboek.

Bekijk het gastenboekarchief met de berichten van het gastenboek van de oude site.


Facebook reacties

23 gedachten over “Gastenboek

 1. Ik ben het slachtoffer geweest van oplichting, maar toen ik een bericht zag over een lening over hoe een vrouw met drie kinderen een lening kreeg van Cash Flows, was ik overweldigd. Ik heb zojuist mijn lening goedgekeurd op 18 februari 2024 en ik heb mijn lening op 18 februari 2024 ontvangen. Als u zich in een financiële crisis bevindt, neem dan gerust contact op met deze particuliere kredietverstrekker, zij geven leningen tegen een rente van 2% over de hele wereld. Ontvang uw legitieme cashflows en stop met het verspillen van uw tijd met valse kredietverstrekkers. Neem nu contact met hen op via e-mail:

  E-MAIL: cashflows571@hotmail.com
  De heer Aussloos Werner

 2. 2 juni 2022, 900 jaar Utrecht. Alle musea zijn vandaag open. Alle? Nee een klein museum in/over een voormalig dorpje biedt krachtig weerstand en heeft de deuren gesloten… in ieder geval om ca. 10:45 uur. Jammer.
  Dan bij een volgende museumdag maar weer eens een poging doen.
  Overigens, bij de contactgegevens verwijst de link naar Google Maps nog naar de A’straatweg. Ook de folder op de website toont nog dat adres. Goed dat ik even verder had gekeken, en toch de Schaverijstraat zag staan, stond ik tenminste voor de juiste dichte deur. Maar een update kan geen kwaad.

 3. Het is leuk om één en ander te lezen over de wijk waar ik vroeger woonde. Eerst woonden wij in een flat aan de Jan van Zutphenlaan nr 10 III en een paar jaartjes later verhuist naar de AM de Jongstraat 9 III, dat was 1 flat naar voren , de 2e flat was nl 1 kamer groter. beide flats zijn inmiddels al jaren geleden afgebroken. Ook las de naam van Dolf Freund. Hij zat bij mij in de klas of ik bij hem, van de Dr J.Th. de Visserschool aan de Daalseweg en ook op de kleuterschool daarnaast. Beiden ook al lang geleden afgebroken.

  Groet, Peter van Broekhuizen

 4. Wie kan zich nog herinneren (eventueel foto’s ) dat er op de kruising van minister de Visserstraat en WJ Bossenbroekstraat een houten schoolgebouwtje heeft gestaan , in de jaren van 1960.

  Mvrg H. Hoefs
  (Bossenbroekstraat64)

 5. Hallo mr. van Scharenburg.
  Ik heb mijn opleiding gehad bij Werkspoor. Ik ben nog in bezit van een op de Dudok van Heelschool gemaakte kroes en mijn examenwerkstuk van Bemetel uit 1960.
  Heeft u hier belangstelling voor.

  Vriendelijke groet.

   • Zuilen, 23 januari 2020

    Dag heer Van der Maat,

    Het Museum van Zuilen aan de Amsterdamsestraatweg is inmiddels gesloten, maar we zijn heel druk met de voorbereidingen van de tentoonstelling in de Werkspoorfabriek. Heeft u een idee wanneer u uw bijdrage komt brengen (of wilt u dat het gehaald wordt)?

    Mijn telefoonnummer is 06 810 366 62

    Hoor graag van u!

 6. Elke keer weer leuk om verhalen en oude foto’s te zien van Zuilen. Mijn opa en oma gomersbach -van Hilten trouwen daar en wonen daar in de Herman modedstraat 4 hun hele leven. Mijn moeder Reinie Gomersbach Nijhoff groeide daar op. Maar ook wij mijn zus Petra en ik Marco Nijhoff hebben daar vele herinneringen. Leuk om steeds te zien. Wie heeft er trouwens nog een foto van de witte huisjes die tegenover de PTT centrale op de lage weide stonden? Mijn oud oom en tante woonde daar vlak bij de Cartesius weg waar nu Stedin zit. De familie Brinkers. Ik hoop dat iemand nog iets voor mij heeft waar mijn familie opstaat. Marc Nijhoff. m.nijhoff@hotmail.com

 7. Ik ben Johannes J. van Kampen, geboren 1945 in de Jacob Cabeliaustraat 14, na mijn trouwen op nummer 15, in 1981 naar Swaziland verhuisd, nu Eswatini genoemd waar ik nu gepensioneerd ben, veel herinneringen aan Zuilen. Leuk om oude verhalen en foto’s te zien.

  • goedemorgen heer van Kampen,
   Mijn familie heeft lang op Cabeliaustraat nr 8 gewoond en mn moeder is vanuit dat adres getrouwd.
   De achternaam was Snijders maar na t wegvoeren van mn opa Anton zou t kunnen dat Brouwer weer als achternaam werd aangenomen.
   Het enige dat ik nog kan herinneren is Frieda den Hartog.

   Mvrg Hans Hoefs

 8. dag wim ,
  even in memorie. ik ben jan hooiveld en ik zat met jou in de tweede klas van de mulo aan de otterstraat. wellicht herinner je mij niet meer maar wel marius meijers. mijn beste vriend uit oude tijden.
  we zien elkaar nog steeds.
  waar ik eigenlijk op doel is de vraag of je ons op het spoor kunt zetten van ankie krijnen. ze is getrouwd met fred hund. dit op verzoek van mijn vrouw greetje houtveen.
  zij en ankie waren destijds boezemvriendinnen.
  ankie en fred hebben in 2016 een bericht op jouw site geplaatst.
  je zou ons zeer verplichten om nader bericht te geven.
  groet van jan hooiveld en greetje houtveen.

  mijn e-mail = j.hooiveld@solcon .nl

 9. Mijn vader -Henk Douze- groeide op in de Cederstraat. Tgv zijn 70ste verjaardag (1991) hebben wij met zijn jongere broer -Rein Douze- door de wijk gelopen en op video vastgelegd. Hij vertelde over de buurt, de buren, en anecdotes uit hun jeugd op straat. Wij hebben de video nu op DVD laten zetten. Heeft u belangstelling voor deze DVD?

 10. Ik heb uw website bekeken omdat ik op zoek ben naar foto’s van Demka rond 1920. U vermeld dat u foto’s van Demka hebt, vandaar mijn vraag of u in uw collectie
  één of meer foto’s van de bessemerpeer in bedrijf hebt.
  Ik zou die graag willen gebruiken bij de info bij de Bessemerpeer die wij jaren geleden van Demka ontvangen hebben. Zo mogelijk kom ik bij u langs om zelf te zoeken.
  m.vr.gr.
  Wim de Wit
  vrijwilliger Hoogovensmuseum

 11. Fijn dat het Museum van Zuilen nog steeds bestaat en flink aan de weg timmert. Hoewel de annexatie van Zuilen door Utrecht al in onze kinderjaren plaatsvond zijn wij er nog steeds trots op dat wij in Zuilen (in 1948 en 1951) geboren zijn. Inmiddels wonen wij al weer 40 jaar in Eindhoven maar de mooie vlag van Zuilen wappert hier twee maal per jaar als wij onze verjaardagen vieren en uiteraard staan de boeken over Zuilen toen Zuilen nog Zuilen was in de boekenkast.
  Ik woonde in de Johan van Andelstraat en later in de Petrus Dathenusstraat. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde die op de andere hoek van de Hermannus Elconiusstraat, in de Nicolaas Sopingiusstraat woonde. Regelmatig komen wij voor familiebezoek naar Zuilen waar mijn moeder (inmiddels 101) en Ankie’s zusje en zwager nog steeds wonen.

  • Fred, ben blij te lezen dat het goed gaat bij julllie. Het is lang geleden dat we in het bestuur an de hengelsportvereniging zaten.
   Abe Drijver

 12. Ik ontdekte deze website eigenlijk pas vandaag en vind het een geweldig initiatief! Mijn jeugd heb ik in Zuilen doorgebracht en woon nu alweer 21 jaar
  in Nieuw-Zeeland. Ik herinner mij de dag dat Zuilen werd opgeheven en het monument met de leuze “Als gemeente opgeheven, Als gemeenschap gebleven?” werd onthult. Een fantastische jeugd gehad in Zuilen, in de Werner Helmichstraat, met heerlijke mensen om mij heen! Vond gelijk een bericht van iemand die op zoek was naar mijn broer. Het bericht was al drie jaren oud!
  Gefeliciteerd met dit initiatief en voeg foto albums toe om te bekijken!
  Met een vriendelijke groet,
  Cees W. van Heemert (1946)

 13. Zo beste bezoeker, u heeft er een tijdje op moeten wachten, maar de vernieuwde site is dan nu toch een feit. Uitgebreider, mooier en vooral ook actueler.
  Voor de mensen die niet op Facebook willen, maar toch de berichten die wij dagelijks op Facebook zetten is de site nu een stuk aantrekkelijker.
  En… geniet van de speciale bijdrage dit jaar: 100 jaar De Oude Bouw. De eerste bewoners van Woningbouwvereniging ‘Zuilen’ (tegenwoordig Mitros) kwamen 100 jaar geleden in het nieuw gebouwde wijkje rondom de De Lessepsstraat te wonen. Na het gereedkomen van het tweede complex van deze woningbouwvereniging kreeg het eerste complex de Geuzennaam ‘De Oude Bouw’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *