Nico Steenbrink

Nico Steenbrink, geboren in 1938, is anno 2022 het op een na oudste lid van HMS en al sinds 1971 Lid van Verdienste. Met zijn fotografische geheugen weet hij heel veel te vertellen over de historie van de club. Aan het woord dus Nico Steenbrink, met een greep uit wat hij allemaal over de club te vertellen heeft.

Ik groeide op in de De Lessepsbuurt tussen de Elinkwijkers, een algemene club. Als Elinkwijk op zondag naar een uitwedstrijd ging, dan kwamen er 23 bussen voorrijden als ze bijvoorbeeld tegen HVC in Amersfoort speelden. Wij gingen nooit mee maar stonden ze regelmatig op te wachten als ze terugkwamen. Zomaar, vonden we leuk, er was verder niet veel te doen. Maar ik ben nooit een Elinkwijker geworden want ik ben nu eenmaal van katholieken huize en dan ging je voetballen bij HMS.

De rest van het verhaal van Nico Steenbrink lezen? Vraag dan gratis het e-book HMS-verhalen aan via onderstaand formulier. Dan kun je ook de verhalen van Co Sluijk, Angela & Martin en Morris lezen. Je ontvangt het e-book direct in je inbox.

Nico Steenbrink met oud HMS-shirt aan