E-book openen

Bedankt voor het aanvragen van een e-book van het Museum van Zuilen. Als het goed is ontvang je automatisch een mail met hierin de link naar het digitale bestand. Dit zou binnen een paar minuten moeten gebeuren. Heb je niets ontvangen? Kijk dan ook even in de map met ongewenste berichten / spam folder. Nog steeds niets? Neem dan contact met ons op via info@museumvanzuilen.nl.

Na het klikken op de link naar het e-book wordt het in veel gevallen vanzelf geopend. Je kunt het bestand ook downloaden of opslaan op de computer, laptop of je mobiele apparaat.

Op je telefoon kun je het bestand opslaan in bijvoorbeeld Bestanden, Google Drive, OneDrive of DropBox. Ook kun je het bestand toevoegen aan de Boeken-app van Apple. Dit laatste doe je door het bestand te openen in een browser (bijvoorbeeld Safari of Chrome) en dan door op het icoontje met het vierkantje en een pijltje naar boven te klikken. Hier kun je kiezen uit verschillende apps. Staat de Boeken-app er niet bij, klik dan op Meer… Als je ook hier de Boeken-app niet kunt vinden, moet je hem waarschijnlijk eerst downloaden in de app-store.

Facebook reacties